2023 1. Dönem TÜBİTAK BİDEB 2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Kapsamında Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. Sınıf Öğrencisi Kardelen KARAKUŞ’un Proje Başvurusu Destek Almaya Hak Kazandı

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Ana Bilim Dalı 4. sınıf öğrencilerinden Kardelen KARAKUŞ akademik danışmanı Arş. Gör. Cansu ÇETİNKAYA AYDOĞDU danışmanlığında hazırlamış olduğu "Sosyal Bilgiler Öğretiminde Eğitsel Kutu Oyunları Kullanımının Öğrencilerin Akademik Başarıları Üzerindeki Etkisi" başlıklı projesi TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi kutlar, başarılar dileriz.

Bu içerik 02.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 65 kez okundu.