Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 1. Sınıf Öğrencileri Oryantasyon Sürecini Tamamladı

2022-2023 eğitim-öğretim yılında 1. sınıfa başlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencileri için oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Program 19.09.2022 - 20.09.2022 tarihleri arasında uygulanmıştır.
19.09.2022 tarihinde saat 09.30’da Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Musa ULUDAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Sabri Can SANNAV, Dr. Öğr. Üyesi Erhan VATANSEVER, Öğr. Gör. Tonguç BAŞARAN ve Arş. Gör. Cansu ÇETİNKAYA AYDOĞDU’nun katılımı ile Eğitim Fakültesi Dede Korkut Amfisinde öğrencilere Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin; Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin web sayfasının ve YÖK Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programının tanıtımıyla başlamıştır.
Ardından 1. sınıf öğrencilerinin şehrin tarihi ve doğal dokusunu yakından tanıması amacıyla Edirne turu gerçekleştirilmiştir. Tur kapsamında Meriç Taşkın Ovası, tarihi köprüler, Karaağaç Tren İstasyonu, Hıdırlık Tabyası ve Trakya Üniversitesi Sağlık Müzesine gidilmiştir.
20.09.2022 tarihinde ise saat 10.00’da Eğitim Fakültesi Drama Salonunda “tanışma”, “hak ve sorumluluklarım” ve “Edirne’nin tarihine yolculuk” isimli atölyeler gerçekleştirilmiştir.
Öğrenciler, gerçekleştirilen etkinlikler sonucunda Edirne’yi ve birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı yakaladıklarını ifade etmişlerdir.ResimResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 22.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 89 kez okundu.