Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencilerinden Materyal Sergisi

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri 22.12.2022 tarihinde saat 10.00-15.00 aralığında Çevre Eğitimi ile Afetler ve Afet Yönetimi dersleri kapsamında Doç. Dr. Musa Uludağ’ın teşvikleri ile materyal sergisi gerçekleştirmişlerdir. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Sakarya Maden sergiye katılarak öğrencilerin çalışmalarını incelemiştir.  Sergiye AFAD ekipleri katkı sunmuş ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Erhan Vatansever ve Arş. Gör. Cansu Çetinkaya Aydoğdu katılım sağlamıştır. Edirne Merkez ilçesinde yer alan İstiklal, Fatih Sultan Mehmet, Ferah, İsmail Güner, Mehmet Ruşen, Efkan Yıldırım, Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu ortaokullarında bulunan öğrenciler ve sosyal bilgiler öğretmenleri ziyarette bulunmuşlardır. Anabilim dalımızın öğrencileri sergi sayesinde mesleki tecrübe kazanma şansı elde ettiklerini söylemişlerdir.

ResimResim

Bu içerik 22.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 114 kez okundu.