"Türkçe Topluluğu" Öğrenci Toplulukları Buluşuyor Etkinliğine Katıldı

Üniversitemizin SKS Daire Başkanlığına bağlı 137 öğrenci topluluğu, ‘Topluluklar Buluşuyor’ etkinliğinde bir araya geldi. 2022 yılında kurulan Türkçe Topluluğu, iki gün boyunca gerçekleştirdiği çeşitli etkinliklerle yeni üyeleri topluluğa kazandırdı. Etkinliklerden ünlü yazarların sözleri arasından niyet çekme oyunu ve renkli jenga oyunu yoğun ilgi gördü. Pozitif enerjileriyle topluluk başkan yardımcıları Merve Acun ve Dilara Çiftçi ve topluluk yönetim kurulu üyeleri Yaren Ercan, Mustafa Mantı, Esat Ülker, Hakan Baltacı, Günsü Güler, Duygu Tokmak ve Zeynep Yiğit etkinlikte yeni üyelere toplulukla ilgili bilgiler verdi, dönem içerisinde gerçekleştirecekleri etkinlikler için öneriler aldı.

Türkçe topluluğunun tanıtım masasını, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç ziyaret ederek topluluğun taleplerini dinledi. Bunun yanı sıra topluluğun akademik danışmanlığını üstlenen Doç. Dr. Sümeyye Konuk, Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Nesrin Günay ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Günay topluluğa teşvik ziyaretinde bulundu.

Bu içerik 26.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 70 kez okundu.